Pandispan genovez

de susu in Prajituri, 24 Aug 2011 | 10699 vizualizari

 

Reteta de aici http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-genovez-22254.html. Recunosc ca arata de mii de ori mai bine ca al meu, auriu si rumen.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua la temperatura camerei
  • 120 gr zahar tos
  • 120 gr faina
  • 20 gr unt topit si racit
  • 200 gr visine sau cirese  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan genovez:

Umple o cratita pe jumatate cu apa, dai in clocot si iei de pe foc. Pui ouale si zaharul intr-un vas termo, pui vasul desupra cratitei cu apa fierbinte si amesteci cu telul pana devine groasa si spumoasa. Scoti vasul si amesteci pana la racirea compozitiei. Pui apoi faina in ploaie si amesteci cu o lingura de metal pana la omogenizare. Adaugi apoi untul turnand usor pe marginea vasului si amestecand usor. Pui compozitia in tava tapetata si pui ciresele date prin faina. Se da la cuptorul incalzit pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan genovez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

annnaaa 1

05.04.2012, 16:58

in poza 4 ai turnat "ce" peste "ce"? e reteta corecta?

cocolina 1

22.04.2012, 00:29

bun delicios

ArianaBala 1

18.04.2014, 14:12

Cred ca reteta nu e completa sau corecta...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]