Pandispan genovez

de susu in Prajituri, 24 Aug 2011 | 9530 vizualizari

COMENTARII (15)

Miha 1

25.08.2011, 00:03

Susule drag, ai uitat sa scrii ingredientele.

susu 1

25.08.2011, 14:02

mersi Miha ca m-ai atentionat, nu stiu cum am reusit

Miha 1

25.08.2011, 14:18

DIANA B 1

25.08.2011, 14:32

Uuuuuuuuuuuuuuuuu , ce poze ai ... si ce forma de cooopt si fara ingrediente era misto

LUK 1

25.08.2011, 14:44

arata super si al tau

La Ancuta 1

25.08.2011, 17:26

ce bine arata

Bunica 1

25.08.2011, 20:09

Wooooow, ce buuuun!

diaconta 1

25.08.2011, 22:28

e durere

jolygina 1

26.08.2011, 08:06

iii forma noua super arata

divainbucatarie 1

26.08.2011, 09:34

Rocsi 1

26.08.2011, 19:21

grozav..si forma frumoasa

irena 1

05.03.2012, 16:20

annnaaa 1

05.04.2012, 16:58

in poza 4 ai turnat "ce" peste "ce"? e reteta corecta?

cocolina 1

22.04.2012, 00:29

bun delicios

ArianaBala 1

18.04.2014, 14:12

Cred ca reteta nu e completa sau corecta...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan cu iaurt, branza si visine