Pandispan cu nuca si cacao

de Lily_Musat in Prajituri, 4 Feb 2011 | 29897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame zahar
  • 8 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 cana de faina
  • 1 lingurita de cacao
  • 200 grame nuci tocate marunt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu nuca si cacao:

Batem cu mixerul albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare, dupa ce devine mai vascoasa compozitia adaugam galbenusurile, uleiul si faina. Continuam sa mixam pana se amesteca bine ingredientele. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, punem jumatate din compozitia obtinuta in tava iar cealalta jumatate o amestecam cu cacao si o punem in mijloc, dupa care punem nucile pe deasupra si bagam tava la cuptor, pe care l-am incins in prealabil la 200 grade, pentru cca-40-50 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu nuca si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]