Tiramisu reţetă originală

de Dianaaa in Prajituri, 9 Apr 2013 | 5432 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Reteta de tiramisu originala putin imbunatatita :)

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 200 gr piscoturi Boromir
  • cafea tare fara zahar
  • 250 gr Mascarpone
  • 4 oua mari/5 mici
  • 200 gr de zahar fin/pudra/tos
  • sare
  • esenta de migdale/portocala
  • ciocolata amaruie pentru razuit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală

Pentru inceput se separa ouale cu grija. Galbenusul se amesteca cu zaharul pana se topeste si devine ca o crema. Dupa aceea se adauga mascarponele, se mixeaza si se adauga esenta de migdale sau portocala dupa gust(mie imi place sa fie mai aromat si pun sa se simta mai bine). Albusul se bate spuma tare cu sarea. Se incorcopeaza apoi cu galbenusul.

Se ia un vas(eu l-am preparat intr-un vas yena de marime medie dreptunghiular), iar pe fundul vasului se pun 2-3 linguri de crema cat sa acopere putin. Piscoturile se insiropeaza pe ambele parti, se adauga un strat de crema, inca un strat de piscoturi si unul de crema.

Se lasa peste noapte la frigider, iar urmatoarea zi se razuieste din abundenta cu ciocolata amaruie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]