Glazura
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile si praful de sare se bat spuma cu telul pana devine tare, treptat se adauga zaharul si se bate pana se topeste zaharul.
Galbenusurile se amesteca cu ulei dupa care se adauga faina treptat cernuta pentru a nu face cocoloase si praful de copt.
La sfarsit se amesteca cele doua compozitii in care punem si zaharul vanilat sau fiola de vanilie.Se amesteca usor pana devine galbuie.
Compozitia o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30- 40 minute.Primele 15 minute nu se deschide cuptorul.
Glazura
Se amesteca cacaoa si zaharul intr-o craticioara sau ibric dupa care adaugam apa, untul si punem la fiert pana ce zaharul se topeste.
Cand pandispanul este gata se scoate din cuptor lasam circa 10-15 minute si punem glazura .