Pandispan cu capsuni si cacao

de getix in Prajituri, 5 Iun 2011 | 6965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri  zahar
  • 8 linguri faina
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 linguri apa minerala
  • capsuni
  • cacao 
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni si cacao:

Se separa albusul  de galbenus. Albusurile se bat spuma .Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul+ zaharul vanilat  si apa minerala pana devin crema. Amestecam usor, prin rasturnare, albusurile cu galbenusurile apoi  faina. Din compozitia obtinuta se opresc cateva linguri care se amesteca cu  cacao (aproximativ o cana din compozitie). Compozitia obtinuta se pune la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra compozitia cu cacao iar apoi capsunile taiate felii.

Se introduce la cuptor cca 20-30min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere