Pentru blat separam ouale.
Preincalzim cuptorul la 175 grade C.
Batem albusurile spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile le mixam cu zaharul, pana isi dubleaza volumul si se albesc.
Turnam in fir subtire uleiul, apoi apa minerala, mixand incontinuu.
In aceasta compozitie, incorporam spuma de albusuri si faina, usor sa nu iasa aerul din spuma.
Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina.
Turnam compozitia in tava si dam apoi tava la cuptor, pentru 35 minute.
Facem testul cu scobitoarea, daca blatul este copt il scoatem si il lasam in tava la racit.
Punem 400 ml lapte la incalzit, cu 3 linguri de zahar.
Diluam budinca in 100 ml lapte rece, apoi o incorporam in laptele fierbinte din oala.
Amestecam pana se ingroasa.
Turnam budinca fierbinte peste blat, nivelam.
Curatam fructele de kiwi si bananele, le feliem si le asezam peste budinca calda.
Presaram si semintele de rodie.
Punem 400 ml zeama de compot la incalzit. Praful de gelatina il diluam in 100 ml zeama de compot rece, apoi il turnam peste lichidul fierbinte si amestecam pana se ingroasa.
Turnam gelatina fierbinte peste fructe, lasam la inchegat pana a doua zi.
Portionam si servim.
Pofta buna!