Pak choi cu pui

de dantes in Pui, 22 Dec 2016 | 7956 vizualizari

 

Pak Choi 

Este incredibil de bogat în nutrienți, cu peste 20 de molecule clasificate ca excelente pentru sănătate;
Conține omega 3, zinc, luteină și peste alte 70 de substanțe antioxidante care blochează acțiunea radialilor liberi;                                             Este bogat in vitamina A si C, această salată exotică a fost pusă de către studiile de profil pe lista alimentelor anticancerigene. Conține o substanță care se regăsește și în alte crucifere – adică în varză, broccoli, conopidă, napi, ridichi, topinambur,
Se poate consuma crud, fiert, prajit si chiar pe gratar           
sursa https://zanaeficientei.wordpress.com/2011/02/05/sa-vad-si-sa-nu-cred-pak-choi-la-noi/                                        

 

INGREDIENTE

  • 4 buc Pak Choi
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de arahide
  • 300 g carne pui
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pak choi cu pui:

Pak Choi-ul se spala foarte bine, daca are frunze ingalbenite, acestea se indeparteaza si se taie pe lung, in patru.

Se incinge uleiul intr-un vas, se adauga usturoiul taiat fin si dupa cateva secunde se adauga Pak Choiul si putina apa. Se prajesc pana ce frunzele se inmoaie, dar tulpinele sunt inca crocante, cam 2-3 minute. Se scoate Pak Choi-ul si, in uleiul ramas, se prajeste puiul taiat bucatele si se condimenteaza dupa gust.

TIPS-URI

1

Pak Choi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pak choi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla