Paine Pakoras

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 7957 vizualizari

 

O reteta indiana

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 3 linguri de faina
  • sare, piper
  • oregano
  • praf de chimen
  • boia de ardei iute/ardei uite tocat
  • patrunjel tocat marunt
  • o cescuta de lapte
  • 3 oua (in imagine doar unul)
  • patrunjel tocat
  • ulei pentru prajit
  • ketchup sau sos picant de rosii (pentru final)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Pakoras:

Amestecam ingredientele. Obtinem o pasta prin care trecem feliile de paine, avand grija sa le imbibam potrivit. Le prajim apoi in tigaia de teflon cu putin ulei. Se servesc cu sos picant de rosii sau ketcup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Pakoras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

adry88 1

20.05.2011, 12:48

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:42

epurasha2bb 1

13.02.2012, 22:08

si eu fac des dimineata la mic dejun genul asta de friganele dar nu stiam ca e reteta indiana! imi plac la nebunie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

Negresă cu ciocolată și mascarpone - Irezistibil de gustoasă

ieri la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

937 puncte

Rocsi

654 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta Picnicoasa