Paine neagra cu masline si cascaval

de AnyCostescu in Piine, 31 Aug 2012 | 3638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina neagra
  • 500 g faina alba
  • 250 g fulgi de ovaz
  • 250 g masline fara samburi
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • 3 linguri sare
  • 50 g drojdie
  • apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra cu masline si cascaval:

Mai intai se pune drojdia la dospit cu apa calda, sare si o lingura de faina si se lasa pana se umfla. Intre timp maslinele se taie felii, cascavalul se rade si faina se cerne intru-un lighean. Peste faina se pune drojdia si se amesteca cu furculita, se pun ouale, cascavalul, ovazul, maslinele si se amesteca. Se completeaza cu apa. Se framanta pana se obtine un aluat elastic si nelipicios. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul, apoi se face in ce forme doriti si se pune la copt la foc mediu, aproximativ 40 minute.

Se serveste cu placere

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu masline si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Laly 1

31.08.2012, 21:52

Ce bunatate,am sa incerc si varianta asta

elucubratiiculinare 1

01.09.2012, 16:44

like

babi5 1

19.06.2013, 18:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza