Paine neagra

de mamaieelena in Piine, 12 Ian 2011 | 5401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina speciala pentru paine neagra
  • 30 gr drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 550 ml apa calduta
  • 1 lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra:

Toate acestea se pun intr-un lighean si se framanta bine pana se omogenizeaza bine aluatul. Se lasa la crescut ,aproximatv o ora dupa care se pune aluatul in formele de cozonac unse cu margarina si se lasa iar la crescut timp de 30 minute si se da la cuptorul preincalzit la o temperatura de 180 grade ,Va sta in cuptor o ora.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

stelica68 1

20.07.2011, 18:14

frate e o bunatate pe langa ce se gaseste in foarte multe magazine.....as manca si goala cand e calda

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:35

e foarte buna pentru ca nu ingrasa

Valclaudia 1

04.01.2014, 16:49

uite-acum pun si eu de-o painica! Merci Mamaieelena!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Batoane cu mac si susan