Într-un vas, se dizolvă zahărul în apa călduță. Se adaugă drojdia și se lasă 10 minute, până devine spumoasă.
Se amestecă făina cu praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Se amestecă iaurtul cu laptele și se adaugă peste drojdie. Se adaugă acest mix peste făină și se frământă până devine un aluat ușor lipicios, dar ferm. Nu se frământă prea mult.
Se așează într-un bol uns cu ulei și se acoperă cu un prosop umed. Se lasă la crescut 1 oră.
Se împarte aluatul în 8 și, cu mâinile unse cu ulei, se modelează fiecare bucată într-un oval cu o grosime de 1/2 cm.
Se așează într-o tigaie fierbinte, se ung cu puțin ulei de măsline, se presară ierburi uscate la alegere, se acoperă și se gătesc, la foc mediu spre mare 2 minute. Se întorc, se ung cu ulei și se presară ierburi și se gătesc și pe cealaltă parte încă 2 minute.
Se scot pe un prosop și se presară sare.