Sursa de inspiratie: http://www.lauraadamache.ro/2012/07/paine-dukan-cu-tarate-de-ovaz.html
Mixam galbenusurile cu albusurile pana se deschide la culoare si isi tripleaza volumul.
2-3 linguri din amestecul obtinut le vom pune intr-un bol deoparte.
Incorporam peste compozitia de oua taratele de ovaz si de grau si amestecam cu grija.
Amestecam crema de branza cu cele 3 linguri de oua .
Compozitia obtinuta o vom turna peste tarate.
La final adaugam praful de copt si bicarbonatul pe care le-am cernut.
Udam foaia de copt si o stoarcem bine si o asezam in tava de chec. Turnam compozitia si nivelam. Adaugam putin susan si introducem tava la cuptor pentru 30-35 minute. ( testam cu scobitoarea cel mai sigur).
Pofta buna!
1
O scoatem din forma cat este calda si indepartam hartia de copt. O asezam pe un gratar, cu partea inferioara in sus si o lasam sa se raceasca.
2
Dupa ce s-a racit complet, o putem taia.
3
Poate fi pastrata pana la 4 zile in frigider.