Chifle cu lapte bătut și praf de copt, pufoase, rapide și gustoase. O rețetă simplă, perfectă pentru micul dejun sau gustări, cu textură fragedă. Pentru aceste Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase sunt necesare următoarele ingrediente: făină, lapte bătut, ulei, ou.
Cum se prepara aceste Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune într-un bol făina, praful de copt și sarea și amestecă puțin. Adaugă laptele de băut, un gălbenuș de ou, ulei de măsline și amestecă până la omogenizare.
Ia din compoziție cu o lingură și pune în tava de copt, grămăjoare de mărime potrivită, apoi unge-le cu albuș de ou și presară semințe.
Coace chiflele în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 25-30 de minute sau până se rumenesc frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă chiflele la răcit.
Le poți servi sub formă de sendvișuri sau așa simple, cu unt sau după bunul plac.