Paine cu ceapa si marar

de leoflori in Piine, 25 Iun 2009 | 6243 vizualizari

 

Pufoasa si gustoasa. Verdeturile ii dau o aroma deosebita iar prajita si unsa cu crema de branza...mmm, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o paine de 1 kg: 2 Linguri ulei masline 330 ml. apa 1 1/2 lingurita sare 1 Lingura zahar 2 Linguri lapte praf 605 gr. faina 1 1/2 lingurita drojdie uscata granule 2 Linguri ceapa verde deshidratata 1 1/2 lingurita marar uscat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ceapa si marar:

Dupa ce aluatul a fost framanta si a dospit in MP, l-am pus in tava de chec unsa si tapetata cu faina, l-am crestat si l-am mai lasat la crescut in tava 15 minute.

Apoi am copt painica la foc mediu 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chifle porcusor Piggy