Paine cu branza

de silvianart in Piine, 13 Ian 2017 | 3620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 gr. faina
  • 250 ml apa
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 150g branza nesarata
  • 1 lingura zahar
  • 1/2 lingura sare
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 1 ou
  • 1 lingura branza sarata, rasa pt. deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza:

Se framanta toate ingredientele. Daca aluatul mai cere faina, treptat se adauga cate o lingura, in functie de umiditatea branzei.

Se lasa 1 ora la dospit, apoi se coace la cuptor pentru 1 ora, la 170 grade C.

Se scoate si se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu rosii si busuioc