Oua umplute pe pat de maioneza

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2013 | 5767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 200 g pate de porc
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura sos tartar
  • zeama de lamaie
  • ulei pt maioneza(10o ml)
  • sare,piper
  • gogosar si masline pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute pe pat de maioneza:

Ouale se fierb aproximativ 8 minute. Se curata de coaja si se taie in 2. Galbenusurile le punem intru-un bol separat..

Se ia un galbenus crud si unul fiert si se face maioneza. Se pune si zeama de lamaie dupa preferinta fiecaruia. La sfarsit adaugam o lingura de sos tartar.

Umplutura pt oua se face astfel: galbenusurile se mixeaza in blender, adaugam o lingura de sos tartar si pateul de porc. Asezonam cu sare, piper dupa gust. Daca compozitia e prea tare mai punem mai mult sos tartar.

Se ia un platou, se intinde maioneza apoi se pun albusurile. Umplutura se pune intr-un posh si se umplu albusurile cu ea. Ornam cu masline si gogosar dupa imaginatia fiecaruia.

Ouale se dau la rece o ora inainte de a le servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute pe pat de maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute puisori