Oua umplute II-varianta simpla

de kamy in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2011 | 4204 vizualizari

 

Ne plac mult,si daca tot se oua gainile...

 

INGREDIENTE

  • oua
  • pate de ficat
  • smantana
  • ulei
  • mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute II-varianta simpla:

Se fierb ouale 10-15 min,la foc mic.Se curata si se taie in 2 pe lungime.

Se face o maioneza foarte tare dintr-un galbenus,o lingura.de mustar si ulei cat cuprinde,pe care o subtiem cu smantana(de preferat peste 20%grasime).Adaugam in maioneza tarhon din otet,taiat marunt,sare,piper si cativa stropi de otet de la tarhon, daca mai e nevoie.

Se scot galbenusurile,se pun intr-un bol,se pune pateu de ficat,2-3 linguri de maioneza si se mixeaza bine(de preferinta cu blenderul vertical)pana obtinem o pasta fina si umplem albusurile cu aceasta.

Punem maioneza pe un platou si peste,ouale umplute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute II-varianta simpla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

kamy 1

30.10.2011, 23:27

miuta,mirela,gina....multumesc

ela 1

30.10.2011, 23:35

as manca in fiecare zi daca m-ar lasa fierea

mihaelar63 1

24.11.2011, 00:52

Ce bine arata asa cu mot !!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci