Frittata de legume cu pui si bacon

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2011 | 4484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 g de unt
  • 15 cm dintr-o bucata de praz
  • 300 g de amestec de legume(morcov, ardei, porumb, fasole, mazare)
  • 250 g de piept de pui
  • 200 g de bacon
  • ½ de ceasca de smantana 32% grasime
  • ierburi aromatice(patrunjel, busuioc, ceapa verde)
  • ¼ de ceasca de smantana lichida
  • 6-7 oua
  • sare,
  • piper,
  • boia iute
  • praz pentru dessign  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata de legume cu pui si bacon:

Puneti unt intr-o tigaie non-aderenta cand acesta s-a topit puneti cubuletele de pieptul de pui si baconul taiat fasii, dupa ce pieptul de pui a devenit albicios, adagati legumele si le lasati sa se soteze in untul din tigaie. Taiati marunt prazul si il adaugati peste aceestea in tigaie.

Spargeti ouale amestecatile bine adaugand si smantana, sarati, piperati, adaugati ierburile aromatice si agaugati acestea peste legumele noastre, lasati la se gateasca aproximativ 10 minute.

Cand inca nu este in totalitate facuta, luati frittata adaugati parmezanul si o dati la cuptor pentru 10 minute.

Se portioneaza si se serveste alaturi de o salata.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata de legume cu pui si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon