Simplu de facut si bune de mincat ,stiu ca si voi faceti tot felul de bunatati dar asa cum spun mereu o reteta in plus nu strica, imaginile nu sunt de cea mai buna calitate , .... dar acceptati-le asa fiindca le-am facut cu mare drag pentru voi.
Curatam zarzavatul si ceapa apoi impreuna cu pieptul de pui si boabele de piper punem la fiert.
Ouale le spalam bine si le punem la fiert cu o lingurita de sare si otetul., pentru 20-25 minute.
Dupa ce au fiert le lasam in apa rece pentru 10 minute apoi le decojim, le taiem pe jumatate si scoatem galbenusurile. Pieptul de pui dupa ce a fiert il lasam sa se raceasca apoi il dam prin masina de tocat (sita sa fie cu ochiuri mici).
O jumatate din galbenusuri le dam prin razatoarea mica apoi amestecam cu pieptul macinat si jumatate din maioneza, potrivim de piper si sare si mixam bine pina obtinem o pasta usor tartinabila.
Cu un pos umplem jumatatile de ou apoi ornam cu maioneza , ardei rosu, morcov si castravete murat asezam pe platou si asteptam revelionul cu masa intinsa.
Sa va fie de folis.
P.S.reteta de maioneza o gasiti aici: http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-54164.html
1
Pe platou da bine cind le aranjam si citeva frunze de salata verde
2
Eu am folosit pentru decor ce am avut, voi puteti orna dupa imaginatia fiecaruia