Biscuiti cu legume deshidratate

de adnia in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2013 | 4057 vizualizari

 

Dupa parerea mea, acesti biscuiti sunt excelenti pe post de gustare,sau aperitiv, atat simpli, cat si tartinati cu branza, pate etc. Pe mine una m-au incantat foarte mult, iar mirosul raspandit in casa...nu mai spun!Plus ca sunt foarte sanatosi si satiosi!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 ou
  • -25 ml ulei de masline
  • -sare, piper dupa gust
  • -1 varf cutit praf de copt
  • -2 linguri pudra de legume deshidratate (eu le-am facut in casa)
  • -3 linguri faina de orez (facut tot in casa prin rasnirea boabelor de orez)
  • -3 linguri faina de linte
  • -3 linguri tarate de grau
  • -faina alba
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu legume deshidratate:

Din toate ingredientele mentionate se formeaza aluatul, se taie cu formele apoi se coc. Nimic mai simplu!

Veti observa ca foaia de aluat este plina, plina de culori frumoase, date de legume, iar  culoarea de fond este pamantie, conferita de taratele de grau.

Eu am folosit un cutter patrat micut, pt. ca stiam ca biscuitii vor fi foarte consistenti, si nu e nevoie de cantitate mare. Sa va mai spun cat de frumos miroase a supa de legume sanatoasa cand deschideti cuptorul? Nu cred ca mai e nevoie...veti descoperi cu siguranta, daca va hotarati sa-i incercati!

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu legume deshidratate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu sunca presata si cascaval, la aparatul de gofre