Oua umplute cu pesto

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 4503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 linguri pesto
  • 3 linguri maioneza
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pesto:

Fierbem ouale in apa cu sare 10 minute, dupa ce incepe sa fiarba apa. Le trecem prin jet de apa rece si le curatam

Taiem ouale pe lungime si scoatem galbenusul.

Amestecam galbenusurile cu maioneza si sosul pesto, pana devine o crema.

Cu un posh umplem ouale cu pasta de pesto.

Este o reteta simpla si de efect.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pesto" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv Roberta