Aperitiv a la Vasi

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2018 | 2751 vizualizari

 

  Alt nume nu i-am gasit si l-am dat dupa reteta din care m-am inspirat https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-ochiuri-pe-pat-de-cartofi-si-branzeturi-la-cuptor-85414.html. Cand Vasimur a postat aceasta reteta, tocmai aveam si eu chiar patru cartofi fierti ,,rezerva''. Eu am preparat in felul meu si la tigaie. Am ales tigaia pentru ca imi era grozav de foame si a mers prepararea mai rapid :D Multumesc Vasimur pentru inspiratie .!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi fierti in coaja si curatati
  • 2 linguri ulei
  • 1 ou
  • 50 gr salam Sibiu
  • 50 gr rulada cascaval cu urda
  • ceapa verde
  • ardei rosu
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv a la Vasi:

  1. Cartofii se taie feliute subtiri - dupa plac.
  2. Salamul, ceapa verde, ardeiul se taie marunt.
  3. Rulada de cas se taie in doua si se feliaza.
  4. Pentru inceput se prajesc cartofii pana devin usor rumeni in tigaie non-aderenta.
  5. Distribuiti in mod egal cascavalul.
  6. Faceti loc in mijlocul tigaii si spargeti un ou. Sarati si piperati.
  7. asalamul si amestecati ca acesta sa imprumute savoarea lui cartofilor.
  8. Reduceti intensitatea prepararii si asezati un capac pe deasupra.
  9. Cand sunteti multumiti de consistenta oului, presarati deasupra pentru culoare, cubulete de ardei si ceapa verde.

             Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Este o reteta creativa si puteti folosi orice branzeturi sau mezeluri aveti ,,pe stoc"

2

Se pot folosi chiar 2-3 oua pe portie, depinde cat de consistent doriti sa fie preparatul. Pentru mine a fost suficient unul.

3

Serviti alaturi de aceasta gustare/aperitiv salata sau muraturile preferate.

4

Acest aperitiv se prepara rapid si se poate servi in orice moment al zilei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv a la Vasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

04.02.2018, 01:49

Rocsi , am facut si eu ce am putut mairepede . Foamea era mare

mihaelar63 1

04.02.2018, 01:49

Mihaela , Multumesc

oanapl 1

05.02.2018, 22:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel