Oua umplute cu crema de somon

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2016 | 4500 vizualizari

 

un aperitiv usor si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 cutie crema branza somon delaco
  • 2 linguri de maioneza+2 linguri smantana grasa
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu crema de somon:

Ouale se pun la fiert in apa cu sare cateva minute.

Se curata ouale fierte de coaja,se taie in doua(pe lung),se scoate cu grija galbenusul care se pune separat.

Strivim galbenusuriile,punem crema de somon,maioneza,smantana si piperul si amestecam bine pana cand devine totul o pasta.

Se umple ouale cu pasta formata.

Se servesc reci.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

28.12.2016, 22:31

kytz 1

30.12.2016, 20:47

Arata tare bine!

Panacris 1

27.12.2022, 21:45

Hmmm, buna idee ptr masa de revelion de anul acesta! Suntem pe economie și sustenabilitate!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de foietaj