Oua umplute

de deea2686 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2015 | 3764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua fierte tari
  • 1 pateu mic de pasare sau porc
  • sare
  • piper
  • masline
  • gogosari
  • putin ulei masline
  • 10 linguri maioneza din comert pentru ca e mai acruta
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se curata si se taie in 2 pe lung.

Galbenusurile se scot si se piseaza cu furculita,apoi se adauga pateul si putin ulei de masline si se amesteca bine.

Se adauga sare si piper dupa gust.

Cu compozitia aceasta se umplu ouale cu o lingurita.

Se aseaza pe un platou care e uns deja cu maioneza si se orneaza dupa imaginatie.

Pe deasupra se imbraca in maioneza daca va place.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv castraveciori murati pane