Oua umplute

de Alexandra Craiovan in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 16315 vizualizari

 

Sunt foarte simplu de facut si perfecte pentru aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 13 oua
  • 1 pateu vegetal de la "Bucegi"
  • ulei
  • mustar dulce
  • putina sare
  • 1 lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se pun 12 oua la fiert. Dupa ce au fiert, scurgem apa fierbinte apoi lasam sa curga apa rece cam 2 min peste ele ca sa se ia coaja usor. Dupa ce le decojim, le taiam in jumatati perfecte apoi scoatem galbenusul si-l punem deoparte intr-un alt castronel, dupa care lasam albusurile pe o tava deoparte.

Pentru maioneza avem nevoie de 1 ou crud si 2 oua fierte, sare ulei, mustar si putina lamaie.

Maioneza o amestecam cu galbenusurile ramase si pateul vegetal pana iasa o pasta care o vom aseza frumos in jumatatile noastre de albusuri.  Eu le-am decorat cu masline negre si verzi taiate subtire pe lungime ca in imaginile de mai jos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Alexandra Craiovan 1

06.01.2015, 21:14

te pup teo!

ionitaxenia 1

01.04.2017, 21:57

pateul vegetal pe masa de pasti?
hai sa fim seriosi
ouale umplute cu pateu sunt de nota 2
umplutura care satisface orice gust este din galbenusurile fierte,sunca de praga sau muschi file,maioneza,mustar,sare,piper

Alexandra Craiovan 1

07.12.2019, 00:17

Draga ionitaxenia poti adauga ce vrei tu in ele. Fiecare dupa bunul plac. Mie de exemplu mi se par oribile cu sunca de praga sau piper, este suficienta maioneza cu pateul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu salata beof