Oua umplute

de Alexandra Craiovan in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 15885 vizualizari

 

Sunt foarte simplu de facut si perfecte pentru aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 13 oua
  • 1 pateu vegetal de la "Bucegi"
  • ulei
  • mustar dulce
  • putina sare
  • 1 lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se pun 12 oua la fiert. Dupa ce au fiert, scurgem apa fierbinte apoi lasam sa curga apa rece cam 2 min peste ele ca sa se ia coaja usor. Dupa ce le decojim, le taiam in jumatati perfecte apoi scoatem galbenusul si-l punem deoparte intr-un alt castronel, dupa care lasam albusurile pe o tava deoparte.

Pentru maioneza avem nevoie de 1 ou crud si 2 oua fierte, sare ulei, mustar si putina lamaie.

Maioneza o amestecam cu galbenusurile ramase si pateul vegetal pana iasa o pasta care o vom aseza frumos in jumatatile noastre de albusuri.  Eu le-am decorat cu masline negre si verzi taiate subtire pe lungime ca in imaginile de mai jos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Alexandra Craiovan 1

06.01.2015, 21:14

te pup teo!

ionitaxenia 1

01.04.2017, 21:57

pateul vegetal pe masa de pasti?
hai sa fim seriosi
ouale umplute cu pateu sunt de nota 2
umplutura care satisface orice gust este din galbenusurile fierte,sunca de praga sau muschi file,maioneza,mustar,sare,piper

Alexandra Craiovan 1

07.12.2019, 00:17

Draga ionitaxenia poti adauga ce vrei tu in ele. Fiecare dupa bunul plac. Mie de exemplu mi se par oribile cu sunca de praga sau piper, este suficienta maioneza cu pateul.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite