Bascute aperitiv

de AndreeaJ in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2011 | 4139 vizualizari

 

Nimic sofisticat la ele! Este un aperitiv facut cam cu ce gasim prin casa, de-ale gurii, evident! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj de pateuri
  • felii de salam (orice salam va place)
  • feliute de cascaval (orice fel)
  • pasta de masline negre
  • frunzulite de busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bascute aperitiv:

Din aluatul de foietaj am taiat cu gura paharului rondele de aluat, le-am pus pe tava de copt stropita numai un pic cu apa, le-am intepat cu furculita din loc in loc ca sa nu creasca prea mult si le-am dat la cuptorul incins  pana s-au rumenit. Le-am lasat la racit dupa care le-am sectionat in doua. Pe prima parte a aluatului am pus o felie de salam, iar pentru ca feliile de cascaval erau prea mari pentru aceste bascute, le-am taiat cu formele de fursecuri :) (chiar n-am avut ce face! :) ) si am pus peste o lingurita de pasta de masline. A urmat si frunzulita de busuioc, apoi capacelul, pe care nu l-am ornat cu nimic...poate mergea niste ketch-up deasupra? sau o frunzulita de patrunjel.
Cam asta e tot! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bascute aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate