Oua scotiene

de LUK in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2011 | 11811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr carne tocata de porc
  • 5 oua
  • 4 catei de usturoi
  • o ceapa mica tocata marunt(pasta)
  • 200gr pesmet
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua scotiene:

        Incepem prin a fierbe 4 oua timp de 15min.Preparam apoi carnea tocata.Procedeul este acelasi ca la chiftele.Amestecam ceapa cu carnea tocata si cu usturoiul pisat sau dat prin razatoarea mica punem o lingura de pesmet si oul batut(adaugati-l treptat si opriti va daca vi se pare ca e prea moale compozitia).Condimentati foarte bine cu sare si piper.

Racim ouale fierte.Le curatam de coaja.Punem intr-o craticioara mica uleiul la incalzit.Vom folosi mult ulei pentru ca trebuie scufundate bine in ulei.Luam rand pe rand ouale si le dam prima data prin pesmet apoi le imbracam in carne tocata."Oul" astfel obtinut il dam iarasi prin pesmet din belsug.Il prajim in uleiul incins pe ambele parti si apoi il scoatem pe un servetel absorbant(sau prosop de bucatarie).

TIPS-URI

1

pentru ca trebuie imbaiate in ulei recomand folosirea unei craticioare mici

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]