Salata de cartofi cu sos bechamel

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2010 | 5541 vizualizari

 

foarte gustoasa atat simpla cat si cu o fripturica

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1/2 ardei rosu
  • 200 g bacon
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 4 bucati castraveti murati
  • patrunjel verde 
  • 1 punga sos bechamel 250 g
  • 5 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu sos bechamel:

Se curata cartofii si se taie cubulete foarte mici,apoi se pun la fiert

Baconul se taie si el cubulete foarte mici si se prajeste dupa care se pune ceapa tocata si ea marunt se lasa putin sa se caleasca dupa care se pune ardeiul rosu si castravetele murat taiat tot bucatele mici,sare si piper

Dupa ce sant fierti cartofii, se amesteca cu compozitia de bacon ,patrunjel verde tocat ,smantana si sosul bechamel.

Se serveste atat calda cat si rece

Sosul bechamel eu l-am cumparat dar se poate pregati si acasa,insa eu am fost mai lenesa

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hrenzele ca-n Maramures reteta bunicii