De cand ma pregatesc pentru asa ceva! A fost dragoste la prima vedere, cand le-am gasit cautand retete speciale pentru aperitive. Si acum,am prins ocazia potrivita!
Atunci cand folosesti oua intregi spargi doar cat o moneda de 10 bani si golesti cu grija continutul. Speli bine cojile astfel obtinute si le pui la uscat. Legumele le pui la fiert in apa (cca 750ml ) cu sare ,pana cand dau un clocot. Pieptul de pui il tai cubulete. Gelatina o pui la inmuiat in 250 ml de apa rece, pana se umfla, apoi o lasi la foc mic pana se lichefiaza, cu grija sa nu se fiarba (daca fierbe,se taie!). Lasi gelatina sa se racoreasca.
Cand legumele sunt fierte, le strecori si lasi supa la racit. Amesteci gelatina cu supa. Umpli cojile de oua cu legume si piept de pui, cam 1/3 si completezi cu supa. Lasi ouale la rece cca 3 ore. Cand vrei sa le servesti, le decojesti cu grija si le asezi pe felii de cascaval.