De mult timp am vazut reteta intr-o revista si am tot "pornit" s-o fac, dar intotdeauna am preferat sa pregatesc altceva. Azi i-a venit si ei randul si nu-mi pare rau :) ...
INGREDIENTE
10 oua
o conserva de ton (185g)
50g masline verzi
o jumatate de ceapa noua
2 linguri de vin alb
2 linguri ulei de masline
maioneza (un galbenus, o jumatate de lingurita mustar, o lingurita zeama de lamaie, sare si ulei)
Am pus ouale la fier si m-am apucat de maioneza (am facut aproape un castron mai mic).
Tonul l-am scurs de uleiul din conserva si l-am pus in Chopper impreuna cu maslinele si ceapa tocata marunt, am daugat 2 linguri de ulei, 2 linguri de vin de tara si am amestecat pana s-a facut pasta.
Ouale le-am taiat in jumatati si le-am asezat in farfurie.
Am amestecat maioneza cu pasta de ton, apoi am pus sosul rezultat peste jumatatile de oua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu sos de ton" nu uita sa-i faci un review.