E reteta preferata aici in casa din piept de pui. Incercati-o si sigur va va placea.
Pentru aceasta Reteta de piept de pui cu rosii uscate si spanac sunt necesare urmatoarele ingrediente: pui, vin alb, spanac, rosii, supa pui, smantana si parmezan.
Iata cum se prepara Reteta de piept de pui cu rosii uscate si spanac:
Pieptul de pui se taie bucati potrivite (felii mai groase) si il condimentam cu sare, piper si oregano. Le stropim si cu ulei de masline, apoi lasam la frigider acoperite cca 15 minute cel putin.
Intr-o tigaie punem la prajit pieptul de pui pe ambele parti. Cand sunt rumenite usor, le scoatem.
In uleiul ramas, adaugam putin unt si eventual putin ulei de la rosiile uscate si adaugam ceapa pe care o rumenim usor, apoi adaugam rosiile taiate feliute mici, apoi usturoiul tocat fin si punem inca putin de oregano, dupa gust. Stingem cu putin vin.
Cand acesta scade, adaugam si supa de pui, o cescuta. Lasam sa fiarba putin si adaugam pieptul de pui in tigaie. Lasam sa se intrepatrunda aromele si aduagam spanacul; dupa cateva minute punem si smantana, lasam sa fiarba pana sosul se leaga putin si capata consistenta dorita.
La final adaugam si parmezan ras. Servim cu piure de cartoi (eu am facut de cartof dulce).