Pulpele de pui le-am taiat in doua si le-am crestat usor la suprafata,apoi impreuna cu aripioarele le-am condimentat cu sare si piper. Am adaugat o lingura de ulei in oala si pulpele de pui,am setat FRY si timpul 15minute. Cu capacul ridicat am lasat pulpele de pui sa se rumeneasca pe toate partile,cand au fost gata,le-am scos cu paleta pe o farfurie ,apoi am introdus aripioarele pe care le-am lasat sa se prajeasca pe ambele fete. Dupa ce am scos aripioarele,am adaugat restul de ulei si legumele taiate .
Am setat FRY si timpul 7-minute. Dupa ce s-au calit legumele,am adaugat carnea si apa. Am setat STEW si timpul 40 de minute . Cu 10 minute inainte de terminarea programului,am adaugat vinul,bulionul,rosiile pasate ,am dat gust cu sare si piper. In ultimul minut am adaugat usturoiul pasat. Dupa terminarea programului,am deconectat aparatul si am servit ostropelul cald. *Pentru ingrosarea sosului putem amesteca bulionul cu un praf de amidon alimentar.
1
Retete gatite la Multicooker Philips