Pentru această rețetă m-am inspirat din Teo`s kitchen .
Pentru clătite am amestecat apa cu laptele, oul și am bătut bine cu telul după care am adăugat treptat făina pentru a nu se forma cocoloașe. Spanacul l-am fiert și apoi l-am tocat. După l-am adăugat peste compoziție împreună cu usturoiul și condimentele după gust. Pentru coacere se procedeaază la fel ca la o clătită normală, numai ca punem puțin mai mult aluat în tigaie pentru a fi mai grosuță.
Între timp vom pregăti umplutura. Încingem două linguri de ulei și călim ceapa împreună cu ardeiul, până se inmoaie. Dup ce s-au răcit le amestecăm cu smântâna, branzica și condimente după gust.
Punem pe fiecare clătită crema obținută, apoi cuburile de carne și rulăm ca pe o clătită normală.
Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Peste acestea adăugăm sosul de roșii obținut și cașcavalul ras.
Se dau la cuptor 15 minute cât să se topească și rumenească cașcavalul. Merg și reîncălzite, sunt la fel de gustoase. Sunt foarte sățioase, te saturi lejer dintr-o bucată