Ostropel de pui

de divainbucatarie in Pui, 16 Noi 2010 | 10734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei usturoi
  • 2 morcovi rasi
  • 100 ml ulei pentru prajit
  • 50 g faina
  • 100 ml sos de rosii
  • 50 ml vin
  • 700 ml supa pasare
  • 1/2 frunza dafin
  • sare, piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Tocam ceapa marunt si o calim doar pana se moaie putin. Apoi adaugam carnea pe care o vom inabusim cu supa dupa ce o calim un pic pe ambele parti. Adaugam sosul de rosii amestecat cu faina. Punem morcovul ras si lasam sa fiarba totul 20 de minute. Apoi strecuram sosul. Punem iar pe foc sosul cu carnea si adaugam vinul, usturoiul taiat felii, frunza de dafin si putin patrunjel. Condimentam cu sare si piper. Mai lasam sa fiarba inca 5 minute si este gata.Se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla la cuptor(nr.1)