Orez turcesc cu carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 20 Ian 2017 | 7346 vizualizari

 

Turcesc sau nu, pilaf sau cum vreti voi, este foarte gustos :)

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez turcesc cu carne de porc:

Mai intai, punem orezul in apa fiarta, pentru 30 de minute. Il punem apoi in uleiul incins, impreuna cu ceapa taiata marunt la calit si il lasam pana cand incepe oezul sa devina auriu.

Adaugam 1 cana de capa, carnea prajita si morcovul taiat, adaugam si sare si piper si dam la cuptor pentru 30 de minute. Din cand in cand, mai amestecam si mai adaugam apa, daca mai este nevoie. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merge si cu carne de pui.

2

La gust este ca pilaful, nu mi s-a parut mare diferenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez turcesc cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]