Orez gratinat cu carne

de ianculubita in Curcan, 22 Mar 2014 | 6221 vizualizari

 

Aceasta reteta,are gust de sarmalute dar fara frunze,cum bine a spus sotul meu cand a mancat,iar cum noua ne plac sarmalutele,s-a terminat imediat.

 

INGREDIENTE

  • 1cana cu orez
  • 250g carne tocata de curcan
  • 4cani supa de legume
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1lingura bulion
  • 2linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 50g cascaval
  • 1lingura unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez gratinat cu carne:

Punem orezul spalat la fiert in supa iar dupa ce este gata,condimentam cu sare daca mai e nevoie,piper,punem capac si lasam deoparte

In tigaia cu ulei calim ceapa tocata marunt,morcovul ras mare sau cubulete,putina apa iar dupa ce s-au inmuiat adaugam carnea,sare,piper,putin cimbru,bulionul si lasam sa scada apoi dam deoparte

Ungem cu unt un vas termorezistent,punem orezul,acoperim cu carne,deasupra radem cascavalul(eu am pus felli ramase de la sanvisuri) si lasam la cuptor 10-15min apoi servim cald

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez gratinat cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu garnitura