sarmalute din piept de curcan

de Dana Cristea - pusikmea in Curcan, 7 Apr 2010 | 4431 vizualizari

 

am vr sa fac de data asta niste sarmalute mai usoare, asa ca am ales carnea de curcan

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de curcan,
  • 2 cepe, 2 kg orez
  •  o felie de paine,
  • o varza acra
  • 3 linguri suc de rosii,
  • marar,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA sarmalute din piept de curcan:

Pieptul de curcan se trece prin masina de tocat si se amesteca cu miezul de paine muiat si stors, ceapa calita in 2 linguri ulei. Se adauga orezul spalat, sare si piper. Se fac sarmalute. Pe fundul unui vas se pun citeva frunze de varza, apoi o legatura de marar, sarmalutele si se acopera cu varza tocata si totul cu apa. Se pune la fiert si cand sunt aproape gata se adauga sucul de rosii.

Se servesc cu mamaliguta si smantana.

TIPS-URI

1

se poate face si cu frunze de vita.

Daca ti-a placut reteta noastra "sarmalute din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de curcan cu mamaliguta (Zepter)