Orez cu spanac si ou

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 4 Oct 2017 | 7391 vizualizari

 

O mancare extrem de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 130-150 g orez
  • 1 ceapa
  • 500 g spanac
  • 2 linguri bulion
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu spanac si ou:

 

 Ceapa tocata marunt se caleste impreuna cu orezul pentru 10-12 min. Adaugam spanacul, sare si piper dupa gust, oregano si 1 cana de apa. Lasam la fiert 15 de min.

Adaugam bulionul, amestecam si mai lasam la fiert 10 min. Daca mai este nevoie, mai adaugam si putina apa.

La final, inainte cu 1 min. sa stingem focul adaugam si oul batut si amestecam bine.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca renuntati la oul batut de la final, va iesi o mancare de post nemaipomenit de buna.

2

Eu am folosit bulion de casa, dar puteti folosi si pasta de tomate din comert.

3

Este bun si cu o bucatica de carne alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu spanac si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

Negresă cu ciocolată și mascarpone - Irezistibil de gustoasă

ieri la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

937 puncte

Rocsi

654 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spanac sote