Orez cu prune uscate la slow cooker Crock-Pot 3,5 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 9 Noi 2016 | 5345 vizualizari

 

Este o mancare care am mancat-o in copilarie. Este foarte buna daca va plac mancarurile din sau cu fructe.

 

INGREDIENTE

  • 300g orez
  • 1 ceapa
  • 300g prune uscate
  • vegeta
  • piper
  • 50ml ulei
  • 900ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu prune uscate la slow cooker Crock-Pot 3,5 L:

Orezul se spala in 2-3 ape si se lasa in apa rece 30 minute.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Prunele daca sunt din piata se spala cu apa calduta si se scot samburii daca au.

Eu am avut prune uscate fara samburi de la LIDL.

In vasul slow cooker Crock-Pot se pune uleiul, ceapa, orezul, vegeta, piper, prunele, apa si se amesteca.

Se pune capacul si se seteaza pe pozitia "high" si se lasa 3 ore.

Dupa 3 ore se amesteca si este gata.

Se mananca ca atare sau garnitura la preparatele din carne de pui.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu prune uscate la slow cooker Crock-Pot 3,5 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L