Orez cu pleutorus si capere

de Panacris in Mancaruri de post, 2 Oct 2012 | 4453 vizualizari

 

Un fel de mancare deosebit in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 1 bucata,
  • ciuperci pleutorus 400 g,
  • orez 250 g,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml.,
  • apa 750 ml.,
  • sos de rosii 500 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • capere 3 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu pleutorus si capere:

Ceapa se curata se toaca marunt, se pune la calit in putin ulei si apa. Ciupercile se curata, se toaca fideluta si se adauga la amestecul de ceapa, lasandu-se la fiert, acoperit cca. 10 minute, apoi se adauga orezul si apa, lasandu-se la fiert acoperit cca. 20  de minute la foc. La sfarsit se asezoneaza de sare si piper. Se serveste ca atare sau alaturi de o friptura. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pleutorus si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

03.10.2012, 15:19

mmm... ador orezul cu orice, iar varianta asta cred ca este delicioasa!

RuxyRux 1

04.10.2012, 19:12

Chiar deosebit draga mea!

jolygina 1

06.10.2012, 09:33

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci