Orez cu legume, carne si carnati

de jolygina in Porc, 20 Apr 2016 | 2529 vizualizari

 

Cea mai usoara masa si rapida de preparat

 

INGREDIENTE

  • un castronel de orez cam de 200 g
  • un castronel de legume congelate
  • muschi de porc
  • carnati oltenesti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume, carne si carnati:

Condimentam carnea si o lasam circa 15 minute inainte de a o pune la preparat

Spalam orezul si il punem in apa fiarta cu putina sare iar la 10 minute de cand am pus orezul aduagam si legumele congelate, le lasam sa fiarba la foc moderat, adaugam si o lingurita de delicat, putina sare si piper apoi il fierbem pana cand orezul nu mai este tare.

Eu am preparat carnea intr-o tigaie de piatra care nu necesita nici o picatura de ulei scurgandu-se putin de la carne si carnati.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume, carne si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

20.04.2016, 19:37

Bun, bun

mihaelar63 1

26.04.2016, 00:02

Ce frumos a esit orezul

CameliaR 1

12.05.2016, 11:34

Simplu si gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu costita afumata si carnaciori