Snitel umplut

de janet in Porc, 21 Apr 2010 | 5777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -carne slaba de porc,
  • -2 felii subtiri de mozzarella,
  • -2 felii de kaizer.
  • si pentru salata:
  • -rosii,
  • -ardei copti,
  • -ceapa coapta,
  • -ulei ,
  • -otet,
  • - sare,
  • -patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel umplut:

Batem carnea ca pentru snitele ,ceva mai subtire, condimentam ,punem mozzarela si peste, kaizerul.
Impachetam bine si impesmetam .Il trecem de 3 ori  prin faina, ou si pesmet.

La salata ,amestecam toate ingredientele,condimentam,adaugam ulei si un pic de otet si gata salata.Este o salata ce mie imi place tare mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ela 1

22.04.2010, 01:39

ce bine arata snitelul ala

janet 1

22.04.2010, 11:11

Sa stiti ca este si foarte bun! Iar mie me-a placyt salata tare mult ,a foet prima data cind am facut-o,am vazut-o la o emisiune tv. Este super!

Carmen 1

08.12.2018, 00:58

Super tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca