Copiii mei nu mancau orezul pana nu am inceput sa-l fac combin cu diverse (legume, ciuperci etc). Asta e una din combinatiile acceptate. E bun ca si garnitura la aproape orice fel de carne.
Am taiat rondele ceapa si am pus-o la calit in ulei , dupa 2 minute am adaugat ardeii taiati feliute si le-am calit pana cand ceapa a devenit sticloasa. Am adaugat rosiile curatate de pielita si taiate cubulete si le-am mai calit 1 minut. Apoi am pus orezul spalat bine si scurs de apa si le-am mai calit toate inca 2-3 minute, mestecand mereu sa nu se prinda. Apoi am pus apa cam de 3 ori cat orez (adica la o cana plina de orez, se pun 3 cani pline cu apa) Am pus 1 lingura delikat de pui si sare daca mai e nevoie(se gusta) si piper. Am amestecat cu o lingura de lemn din cand in cand. Cand s-a ingrosat si a fost gata am pus patrunjelul si mararul tocate marunt, am mai dat 2-3 clocote si gata.