simplu,rapid si delicios...
Curatam ciupercile si le taiem cubulete.
Curatam ceapa,o tocam marunt si o punem la calit cu putin ulei,iar cand incepe sa se rumeneasca punem ciupercile si le lasam cateva minute sa se inmoaie,apoi stingem cu putin vin.Lasam sa se evapore vinul,punem putina sare si un pahar cu supa de legume,apoi lasam pe foc mic pana scade tot lichidul.
Intre timp pregatim sosul:
punem pe foc mic untul sa se topeasca,apoi adaugam faina cernuta si amestecam bine sa nu se formeze cocoloase,apoi punem treptat laptele.Lasam pe foc mic,amestecand mereu pana se ingroasa sosul,apoi punem sare dupa gust,putin piper alb si un praf de nucsoara.Amestecam si dam deoparte.
Cand sunt gata ciupercile punem peste ele 4-5 linguri de sos(si mai mult daca va place) si amestecam.
Luam cate o clatita si punem 2 linguri de ciuperci,intindem pe suprafata si presaram deasupra parmezan,apoi rulam si inchidem la capete.Procedam asa cu fiecare clatita in parte.
Luam o tava si o ungem cu unt,asezam clatitele umplute,punem deasupra sos bechamel si presaram parmezan,dupa care dam la cuptorul incins la 180° timp de 20 de minute sau pana se rumenesc putin.
Servim cald cu patrunjel verde presarat deasupra.