Mamaliga in straturi, la cuptor

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2015 | 4839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru mamaliga: 3 cani malai, apa, 50g unt, sare
  • 200g branza
  • 300g cascaval
  • 2 carnati
  • 6 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga in straturi, la cuptor:

  • Am pus apa cu sare la fiert. cand a dat in clocot am adaugat malaiul, putin cate putin, amestecand continuu cu un tel, apoi untul. Se lasa pe foc cateva minute, sa se fiarba malaiul.
  • Branza si cascavalul se dau pe razatoare, iar carnatii se taie rondele.
  • Carnatii se prajesc in putin ulei, apoi se scot pe servetel de bucatarie, sa se scurga surplusul de ulei.
  • Am uns un vas termorezistent cu unt, apoi am adaugat un strat de mamaliga, branza +cascaval, carnati, branza+cascaval, mamaliga. 
  • Se fac sase gauri in mamaliga, cu o lingura, unde se adauga ouale, apoi se mai pune putina branza+cascaval.
  • Se baga la cuptor pentru 30 min sau pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga in straturi, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor