Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar

de Lau in Dulciuri, 4 Iun 2015 | 2536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g orez
  • 400 ml lapte
  • 5 plicuri green sugar
  • coaja de portocala
  • esenta de rom
  • Sos de capsuni
  • 300 g capsuni
  • 2 plicuri green sugar
  • 3 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar:

Intr-o oala punem 1 l de apa si un praf de sare,cand incepe sa fiarba adaugam orezul spalat,amestecam din cand in cand pana este fiert.

In alta oala punem laptele la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam orezul scurs de apa si mai fierbem cca 5 min,adaugam coaja de portocalsa si esenta,acoperim cu capac si lasam asa pana pregatim sosul.

Intr-o cratita adaugam capsuni,apa,zaharul si punem la fiert amestecand continuu pana ce se ingroasa putin.

Aseazam orezul in boluri,deasupra sosul de capsuni si decoram cu capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (16)

Lau 1

05.06.2015, 06:50

marinica05 1

10.06.2015, 21:39

nu inteleg, reteta este cu zahar sau indulcitor?

Lau 1

11.06.2015, 20:30

Marinica eu am folosit indulcitor naturall dar se poate folosi si zahar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta fina cu capsuni si bezea