Spalam orezul,il scugem bine si-l punem la fiert cu 3 cani de apa( la 1 cana orez,punem 3 de apa) si un praf de sare.
Taiem ceapa,ciupercile si patrunjelul.
Intr-o tigaie cu putin ulei punem la calit ceapa.Cand este gata,adaugam ciupercile,sarea,piperul si cubul knorr.Le lasam pe foc pana se patrund bine,mestecand din cand in cand.Cand sunt prajite adaugam si patrunjelul,mestecam si le luam de pe foc.
Scoatem ciupercile pe o farfurie,scurgandu-le de ulei.
Cand orezul este fiert (si a secat apa) punem amestecul de ciuperci si le amestecam bine,lasandu-le pe foc inca 2-3 min.Mai adaugam sare daca mai este nevoie.
Carnea se spala bine,se usuca de apa si o punem pe tigaia-gratar la facut(fara ulei) ,la foc potrivit.
Cand este gata o condimentam cu sare,piper,oregano si putina zeama de lamaie.
Pofta buna!!!