Omleta la Cuptor

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2014 | 5069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua{daca sunt mai mari puneti 5},
  • marar, patrunjel,
  • 300 gr sunca presata,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 ceapa,
  • sare, piper,
  • 1 lingura gris,
  • 3 linguri smintina,
  • 100 gr masline fara simburi{optional},
  • 200 gr cascaval, 200 gr ciuperci.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la Cuptor:

Batem ouale cu sarea, grisul,piperul apoi adaugam smintina.

Taiem bastonase sunca presata si ciupercile apoi   le asezam pe fundul tavii pe care am uns-o cu uleiul de masline.

Tocam zarzavatul, preseram deasupra bastonaselor apoi adaugam ouale batute si iar presaram cascaval ras si maslinele taiate rondele iar la final punem ceapa taiata rondele.

Bagam la cuptor 175 grade pentru 20 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la Cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]