Omletă japoneză cu alge nori şi ciuperci de fag

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2013 | 5199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 1 foaie de alge nori
  • 100 grame ciuperci albe de fag
  • 1 roşie tocată cuburi
  • 1 linguriţă sos de soia light
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă japoneză cu alge nori şi ciuperci de fag:

Cipercile se sotează în ulei de măsline, 2 minute, apoi se adaugă sosul de soia şi se scot pe o farfurie. 

Ouăle se bat cu puţină  sare şi se așează într-o tigaie în care a fost încălzit puțin ulei de măsline. Se gătesc până când suprafața rămâne puțin umedă. Se așează deasupra foaia de nori, iar pe jumătate din suprafață, ciupercile. Se aduce cealaltă jumătate peste margine, împachetându-o ca pe un mic portofel. Se scoate pe o farfurie și se servește cu roșie deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă japoneză cu alge nori şi ciuperci de fag" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta